A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Новини

УЧАСТЬ У ОБЛАСНОМУ СПОРТИВНО-МАСОВОМУ ОНЛАЙН ЗАХОДІ "Я ДО СПОРТУ МАСТАК!"

Учні Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Дубов’язівської селищної ради Конотопського району Сумської області Рябовол Володимир (8 клас) та Могила Олексій (5 клас) долучилися до обласного спортивно-масового онлайн заходу «Я до спорту масТАК!», який проводиться з 24 червня до 10 липня 2020 року на всій території нашої області.

13:36 06.07.2020

Турнір з волейболу, присвячений Дню Конституції України

          28 червня у смт. Дубов’язівка відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню Конституції України. Вісім команд представляли села Салтикове, Дубов’язівка, Успенка, Кузьки, Воскресенка, Чернеча Слобода та Шаповалівка. Розпочались змагання з привітання всіх учасників заступником селищного голови ОЛЕНОЮ БОХАН. В ході напруженої боротьби команди показали свою вправність та високий професійний рівень, в результаті чого в фіналі були відзначені кращі серед кращих. Переможцем турніру одноголосно визнано команду з с. Чернеча Слобода, вона і посіла перше місце. Кращим її гравцем відзначено Фоменка Андрія. Друге почесне місце зайняла команда села Салтикове. Кращий гравець – Корецький Вадим. Третє почесне місце у трійці лідерів посіла команда смт. Дубов’язівки «Дубов’язівка - Ветерани». Кращий гравець – Панченко Володимир. Також, кращим гравцем команди с. Воскресенки став Мотузний Максим, а команди с. Шаповалівки – Чемодуров Олександр.

16:38 01.07.2020

Турнір з міні-футболу на «Кубок Молоді - 2020»

           З нагоди відзначення Дня молоді 27 червня 2020 року в с. Красне Дубов’язівської селищної ради відбувся турнір з міні-футболу на «Кубок Молоді - 2020». Відкривав змагання заступник селищного голови ЛЕОНІД БІЛИК. У них взяли участь 6 команд, які представляли села Курилівку, Красне, Тернівку, Салтикове та Чернечу Слободу. Команди були поділені на дві групи і в ході напруженої боротьби лідерство вибороли команди «Кристал» (с. Курилівка) та «ФК Віталія» (с. Чернеча Слобода), які зійшлися в поєдинку за перше місце. В результаті перемога у турнірі дісталась команді з с. Чернеча Слобода, а віце-чемпіонами стали гравці з с. Курилівки. Третє місце розіграли між собою команди сіл Салтикове та Тернівки «Терн», де перевагу отримали футболісти с. Салтикове і завершили формування трійки лідерів.

16:30 01.07.2020

Вхід для адміністратора