A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ДАР ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 23.11.2023 16:20
Кількість переглядів: 26

ДАР ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

В рамках реалізації гуманітарного проєкту Дубов’язівська територіальна громада отримала шкільний автобус марки Mercus SYM2Z TGE для потреб навчальних закладів Дубов’язівської селищної ради.

Участь у передачі транспортного засобу та підписанні всіх необхідних документів брали Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юрій БІЛАН.

Дана допомога була надана польським Фондом міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK).

Ініціативу було реалізовано у якості частини проєкту “Health Resilience 2”. Урочистий захід з передачі останніх 10 автобусів громадам відбувся за участі Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн, першої леді України Олени Зеленської та Президента Фонду міжнародної солідарності Рафала Дзєнцьоловського.

Для довідки: після початку повномасштабної війни Фонд міжнародної солідарності в Україні розгорнув широку гуманітарну діяльність у відповідь на поточні потреби партнерів органів місцевого самоврядування України. Фонд за підтримки донорів розробив та впровадив ефективну систему гуманітарної допомоги, яка включає аналіз потреб, закупівлю, логістику (зберігання і транспортування), розподіл і передачу допомоги в Україні. Гаслом гуманітарної діяльності Фонду стало #SolidaritySavesLives (Солідарність рятує життя). На сьогодні Фонд передав місцевим громадам допомогу на суму понад 10 мільйонів євро.

Щира вдячність Фонду за підтримку у такий складний для нашої країни час!

автор світлин: Сергій Левицький, B&M

Solidarity Fund PL in Ukraine

Solidarity Fund PL

BGK - Bank Gospodarstwa Krajowego

#StandWithUkraine #BGK_PL


« повернутися

Вхід для адміністратора