A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Тернівський НВК отримав новий автобус

Дата: 05.03.2020 17:26
Кількість переглядів: 8

Новенький шкільний автобус отримали учні колишнього Тернівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», які після реорганізації закладу освіти продовжують навчання у Чернечослобідському навчально-виховному комплексі: загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад. Транспортний засіб буде забезпечувати підвезення не лише учнів до школи, а й дошкільнят до
Тернівського ДНЗ, оскільки с. Тернівка має надзвичайно велику протяжність.

4 листопада 2019 року відбувся урочистий захід із нагоди отримання автобуса. Із вітальним словом до учнів, батьків та учителів звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Машай Тетяна Михайлівна, яка наголосила, що безпечний і комфортний підвіз до навчального закладу – важлива передумова особистісного розвитку учнів. Заступник селищного голови Білик Леонід Іванович у своєму виступі підкреслив, що турбота про дітей, про забезпечення їх якісними освітніми послугами – одне із пріоритетних завдань громади.

Отримання новенького автобуса - довгоочікувана подія учнів та освітян, адже він не лише відвозитиме учнів до місця навчання, а й використовуватиметься для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади. Тож такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя.

У межах урочистого заходу з нагоди передачі шкільного автобуса настоятель місцевої церкви отець Олександр освятив транспортний засіб, а Білик Л. І. разом із ученицею школи Вікторією Гавриленко перерізали святкову стрічку – і новенький автобус вирушив у свій перший рейс. Громада і надалі буде працювати над оновленням автопарку навчально-виховних комплексів для забезпечення підвозу учнів до закладів освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора