A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

«Агенти здоров’я» в Дубов’язівській селищній раді

Дата: 05.03.2020 17:21
Кількість переглядів: 15

Із метою пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, формування в них активної життєвої позиції, орієнтації на здоровий спосіб життя у період із 11.11.2019 до 18.11.2019 проводився І етап конкурсу відеороликів «Агенти здоров’я». У конкурсі взяли участь два заклади освіти – Дубов’язівський навчально-виховний комплекс «спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» і Курилівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Представлені на розгляд журі конкурсні роботи відповідають вимогам, зазначеним у Положенні конкурсу відеороликів, та спрямовані на пропаганду цінностей здоров’я, формування здорового способу життя.

На підставі підсумкового рішення журі конкурсу переможцем конкурсу визнано роботу учнів Дубов’язівського НВК «СШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» Ращенка Антона, Куліша Віталія, Лебедя Олексія «Ми обираємо здоров’я». Робота учениці Курилівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» Палянички Анастасії «Агенти здоров’я» посіла почесне ІІ місце.

Роботу-переможця І етапу конкурсу відеороликів «Агенти здоров’я» надіслано до комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю для участі в ІІ етапі Конкурсу.


« повернутися

Вхід для адміністратора