A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Про проведення фотовиставки до Дня Соборності України "Україна - це ми!"

Дата: 15.12.2020 16:29
Кількість переглядів: 86

ПОРЯДОК

проведення фотовиставки до Дня  Соборності України: «Україна – це ми!»

 

1. Загальні положення

Фотовиставка до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» (далі - Фотовиставка) проводиться у форматі онлайн виставки та обміну фотографіями/привітаннями між учасниками Фотовиставки через зручні та доступні соціальні мережі.

2. Мета і завдання Фотовиставки

Фотовиставка проводиться з метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України, активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України.

Завдання Фотовиставки:

- формування в учнівської молоді почуття національно гідності, патріотизму, причетності до історії та сьогодення України, формування комунікативних навичок, соціалізації;

- виявлення талановитих авторів, активізація і популяризація їх творчості, створення позитивного іміджу громадян-патріотів в засобах масової інформації та в мережі Інтернет;

- підвищення ролі фотомистецтва у освітньому процесі.

3. Учасники

Учасниками Фотовиставки можуть бути окремі учні, вихованці, слухачі, учнівські колективи, гуртки, об’єднання, заклади освіти України, дитячі громадські організацій тощо. За рішенням організаторів учасниками Фотовиставки можуть стати молодіжні громадські організації, студенти, дорослі тощо.

4. Керівництво

Загальне керівництво Фотовиставкою здійснює Міністерство освіти і науки України. Безпосередня організація та проведення Фотовиставки покладається на Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді (далі - УДЦНПВ).

5. Умови оформлення робіт

Фотовиставка проводиться в ІІ етапи – обласний і всеукраїнський. Організаційно-методичне забезпечення проведення Фотовиставки в Сумській області здійснюється комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (далі – КЗСОР  – ОЦПО та РТМ). Організаційно-методичне забезпечення всеукраїнського етапу покладається на УДЦНПВ.

Матеріали учасників Фотовиставки обов’язково розміщуються на вебсайтах та/або сторінках соціальних мереж закладів загальної середньої та позашкільної освіти. При висвітлені на вказаних вебсайтах та соціальних сторінках учасники обов’язково мають вказати:

- назву фотовиставки;

- автора або назву колективу;

- повну назву закладу освіти, громадської організації;

- привітання до Дня Соборності України іншим учасникам;

- #Україна_це_ми, #УДЦНПВ;

- анотація про історію відзначення Дня Соборності України у регіоні.

Фото мають бути якісні та не порушувати авторське право.

На обласний етап подається сканована копія заявки на участь за встановленим зразком:

 

ЗАЯВКА

на участь у обласному етапі фотовиставки Дня Соборності України «Україна – це ми!»

від _________________________________________________________

(назва закладу освіти)

з/п

ПІБ

авторів

Дата народження

авторів

Заклад освіти, клас, ГО тощо

ПІБ

керівника

Посада

керівника

Контакти

керівника

Електронна адреса учасника

(для обміну фото та привітання між учасниками)

Посилання на розміщений пост в соц.

мережах

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Керівник закладу/організації___________    /______________________/

                                                                     (підпис)                         (ПІБ)              М.П.

 

Обробка персональних даних здійснюється відповідно до законодавства про захист персональних даних.

Фотографії, анотація, привітання, заявка та вся необхідна документація  для обласного етапу надсилається на електронну адресу КЗСОР – ОЦПО та РТМ: center-ocpo@ukr.net до 15 січня 2021 року.

КЗСОР – ОЦПО та РТМ залишає за собою право використовувати зазначені роботи для розміщення на фотовиставках, використовувати у поліграфічній продукції некомерційного характеру, поширення в мережі Інтернет та надсилання фотографій-привітань іншим учасникам.

6. Підведення підсумків

Роботи Фотовиставки будуть представлені на офіційних сторінках КЗСОР – ОЦПО та РТМ та УДЦНПВ, фотовиставках та інших заходах відповідної тематики, за умови дотримання всіх умов оформлення.

Автори найкращих та найоригінальніших робіт і привітань будуть відзначені грамотами та/або дипломами КЗСОР – ОЦПО та РТМ та УДЦНПВ, за рішенням організаторів.

7. Фінансування

Розробка та підготовка матеріалів на Фотовиставку здійснюється за рахунок учасників, закладів освіти, установ, що надсилають матеріали, та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Підведення підсумків обласного етапу Фотовиставки здійснюється за рахунок коштів УДЦНПВ та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством. Підведення підсумків всеукраїнського етапу Фотовиставки здійснюється за рахунок коштів УДЦНПВ та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора