A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ОСВІТЯНИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАЛИ ЗІБРАЛИСЯ НА СЕРПНЕВИЙ ФОРУМ «АДАПТАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ДО РОБОТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

Дата: 31.08.2023 16:18
Кількість переглядів: 21

 

👉У його роботі взяли участь Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН, начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрій БІЛАН, регіональний координатор Північно-Східної України освітньої цифрової платформи «Едді» Віталій МІРОШНИЧЕНКО, поліцейський офіцер громади Олег ДОМНІЦЕН, провідний інспектор Конотопського районного управління ДСНС Володимир БОРУТА, керівники та педагогічні працівники закладів освіти Дубов’язівської селищної ради.

✅Леонід БІЛИК привітав освітян із початком нового навчального року та побажав сил і натхнення нести розумне, добре, вічне в нелегких воєнних буднях.

✅Начальник відділу освіти Юрій БІЛАН підсумував діяльність закладів освіти протягом 2022-2023 навчального року та окреслив завдання на 2023-2024 навчальний рік.

🧾✔Оскільки і під час війни, і після її завершення головним завданням освітньої галузі є і буде забезпечення якості освіти на всіх рівнях, перехід шкіл на електронне діловодство є вагомим кроком на шляху спрощення та автоматизації управлінських та освітніх процесів у закладах загальної середньої освіти.

Регіональний координатор Північно-Східної України освітньої цифрової платформи «Едді» Віталій МІРОШНИЧЕНКО ознайомив учасників форуму з платформою дистанційної освіти.

👩‍💻Про особливості роботи школи в дистанційному форматі розповіла директор Землянського НВК Людмила ПРОЧУХАН.

👨‍🚒👮‍♂️Питання безпеки під час війни – одне з найважливіших. Безпека належить до базових людських потреб і є потребою дефіциту. Це означає, що доки дитина не почувається безпечно, вона не може належно дбати про потреби вищого порядку - соціальні та духовні. Питання безпеки дітей в умовах воєнного стану розкрили поліцейський офіцер громади Олег ДОМНІЦЕН та інспектор ДСНС Володимир БОРУТА.

😊😔Воєнні події, які відбуваються в Україні, є стресом для всіх учасників освітнього процесу. Як виробляти навички стресостійкості та працювати з дітьми в умовах війни - про це учасники форуму дізналися від соціального педагога Дубов’язівського ліцею Альона ЛИСЕНКО.

👩‍🏫Про перешкоди, виклики та досягнення у роботі з обдарованими дітьми під час війни розповіла педагог-організатор Гружчанського НВК Аліна ЯНКУ.

👏📜У процесі роботи форуму грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Конотопської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради отримали педагоги, які продемонстрували значні досягнення у сфері освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора