A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради

Дата: 05.03.2020 16:17
Кількість переглядів: 25

13 грудня 2019 року відповідно до річного плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради на базі Сім’янівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбулася нарада керівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Машай Т. М. оголосила порядок денний та спільно з головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Біланом Ю. М. розкрила перше питання «Про безпеку життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу під час зимових канікул».

Із першого питання порядку денного вирішено вжити дієвих заходів щодо збереження життя та здоров’я учасників навчально-виховного процесу під час зимових канікул та організувати проведення інструктажів з безпеки життєдіяльності під час зимових канікул, новорічних та Різдвяних свят (зокрема з питань дотримання правил пожежної та електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, дотримання правил гігієни у період поширення епідемічних захворювань, користування громадським транспортом, поводження з незнайомими людьми та підозрілими предметами, безпечного перебування біля річок та водоймищ, вкритих кригою, використання піротехніки тощо) з реєстрацією у відповідних журналах інструктажів.

Інженер відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Куриленко О. О. проаналізував питання «Про виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту від 30.05.2019 № 76-ОД «Про затвердження плану заходів щодо посилення  протипожежного та техногенного захисту закладів освіти Дубов’язівської селищної ради на 2019-2020 роки» та акцентував увагу на неухильному дотриманні виконання плану заходів із пожежної та техногенної безпеки під час підготовки до роботи закладів освіти в осінньо-зимовий період.

Методист відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Пріла Ю. П. узагальнила підсумки І етапу конкурсу «Учитель року» та ознайомила із результативністю участі педагогів в інноваційній та дослідницько-експериментальній роботі.

Машай Т. М. – начальник відділу освіти, молода та спорту Дубов’язівської селищної ради – розкрила питання «Про «Регіональний план заходів щодо створення належних умов для організації безпечного харчування» та наголосила на дотриманні «Регіонального плану заходів щодо створення належних умов для організації безпечного харчування» із метою забезпечення якісного і безпечного харчування дітей у навчальних закладах, консолідації зусиль центральних органів
виконавчої влади та місцевих органів влади щодо створення соціально-економічних умов, за яких дитина має задовольнити
свої потреби у повноцінному та безпечному харчуванні.

Директор ЦДЮТ Дубов’язівської селищної ради А. В. Лелюх ознайомила керівників закладів освіти із результатами виконання планів виховної роботи за IV квартал (згідно напрямків діяльності).

Наповнюваність веб-сайтів закладів освіти перебуває на постійному контролі Департаменту освіти і науки Сумської ОДА, тому головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Білан Ю М. наголосив на необхідності неухильного дотримання ст. 30 Закону України «Про освіту».

За результатами проведеної наради керівники закладів освіти Дубов’язівської селищної ради отримали відповідні протокольні доручення.


« повернутися

Вхід для адміністратора