A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Турнір із волейболу серед команд дівчат закладів освіти Дубов'язівської селищної ради

Дата: 04.03.2021 16:14
Кількість переглядів: 11

Сьогодні Дубов'язівський НВК гостинно відкрив свої двері для проведення турніру з волейболу серед дівчат з нагоди Міжнародного жіночого дня!!!

Чотири дівочи команди: Дубов'язівського НВК, Курилівського НВК, Чернечеслобідського НВК та збірна команда Салтиківського та Сім'янівського НВК взяли участь у розіграші Кубку голови Дубов'язівської селищної ради. Леонід Іванович Білик привітав учасниць турніру, побажавши перемог та згуртованої гри!

У фіналі Турніру з волейболу на Кубок селищного голови Дубов'язівської селищної ради 1-2 місце розіграли команди Дубов'язівського та Чернечослобідського НВК. Гра була дуже напруженою, вболівальники підтримували команди вигуками. Дівчата Дубов'язівського НВК виявилися спритнішими та майстернішими та зайняли перше місце. Друге місце вибороли гравці Чернечослобідського НВК.

Третє місце поділили між собою команди Курилівського НВК та збірна команда Салтиківського та Сім'янівського НВК.

Команда переможець нагороджена Кубком селищного голови та волейбольним м'ячем, всі команди нагороджені грамотами та отримали солодкі призи від селищного голови

Всім учасникам змагань дякуємо за створений святковий настрій, за боротьбу та жагу до перемоги, а вболівальників за щиру підтримку команд.


« повернутися

Вхід для адміністратора