A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 08.04.2021 16:14
Кількість переглядів: 34

ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

     Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930 (зі змінами, внесеними наказами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту №1473 від 20.12.2011 та Міністерства освіти і науки №1135 від 08.08.2013), Плану роботи атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради на 2020-2021 навчальний рік, затвердженого наказом відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради від 18.09.2020 року № 102/1-ОД «Про створення атестаційної комісії ІІ рівня та атестацію педагогічних працівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради в 2020-2021 навчальному році»,  із метою активізації професійної діяльності педагогів та забезпечення підвищення ефективності освітнього процесу 6 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради.  

Білан Ю. М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради, голова атестаційної комісії, зосередив увагу присутніх на загальних вимогах до атестації педагогів, спрямованих на стимулювання підвищення їх професійної компетентності. Рудиця О. С., голова районного комітету профспілки працівників освіти, заступник голови атестаційної комісії підкреслила необхідність дотримання вимог чинного Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

    За підсумками атестації присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 4 педагогічним працівникам, 4 педагоги підтвердили відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», 2 педагогічні працівники атестовані на відповідність займаній посаді.

    Вітаємо освітян із успішним проходженням атестації! Творчих здобутків вам у подальшій професійній діяльності!


« повернутися

Вхід для адміністратора