A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ІІІ Всеукраїнський урок доброти

Дата: 30.09.2020 15:46
Кількість переглядів: 7

              До Всесвітнього дня захисту тварин 5-6 жовтня 2020 року запрошуємо заклади загальної середньої освіти Дубов’язівської селищної ради долучитись до проведення Всеукраїнського уроку доброти про гуманне ставлення до тварин.

       Безкоштовні матеріали для проведення уроку (в тому числі готові онлайн уроки, конспекти інтерактивних занять, квесту, просвітницько-виховного заходу та ін.) викладені на сайті – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials.

ІІІ Всеукраїнський урок доброти традиційно проходитиме за підтримки МОН України.

        Після проведення «уроку доброти» з метою підведення підсумків заходу просимо до 8 жовтня 2020 року надіслати на електронну пошту bioetika@happypaw.ua  наступну інформацію:

• назва навчального закладу;

• область, село;

• кількість проведених «уроків доброти»;

• фотографії процесу проведення (по 1 фото з кожного класу).

     Якщо ваш навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «ІІІ Всеукраїнського уроку доброти», але й хоче отримати електронний сертифікат учасника, то необхідно:

1. Заповнити заявку за посиланням (до 06.10.20 р.) – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmiyEjk66j1vqkSNXFW_WzPvoydFq_B6kneGIhA2ByZzLN6Q/viewform

2. Провести «урок доброти» 5-6 жовтня 2020 року

3.Зробити фотографії проведення «уроку доброти» та надіслати їх до 8 жовтня 2020 року на електронну адресу bioetika@happypaw.ua (по 1 фото з кожного класу).

Більш детальну інформацію про «ІІІ Всеукраїнський урок доброти» можна дізнатися в розділі новин на сайті - https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/40

Дякуємо за Вашу небайдужість до питання виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин!

Разом ми робимо цей світ кращим!


« повернутися

Вхід для адміністратора