A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Дата: 27.10.2021 15:43
Кількість переглядів: 9

 

Відбулася нарада керівників закладів освіти

26 вересня 2021 року відбулася нарада керівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради (у форматі онлайн) під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрія БІЛАНА.

 У межах наради розглянуто питання організації освітнього процесу, доречності переведення його в дистанційний формат. Ю. Білан довів до відома присутніх рекомендації Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації щодо формату роботи закладів загальної середньої та дошкільної освіти на період дії «червоної» зони та дотримання карантинних обмежень, поведінки учнів під час дистанційного навчання, необхідності щоденного моніторингу захворюваності серед здобувачів освіти та педагогічних працівників, розглянув питання впровадження системи НАССР у закладах освіти Дубов’язівської селищної ради.

Спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юлія ПРІЛА звернула увагу учасників наради на особливості проведення фахових та україномовних конкурсів учнівської творчості у 2021-2022 навчальному році.

Директор ЦДЮТ Анна ЛЕЛЮХ повідомила про результати проведення позашкільних конкурсів та привітала переможця Всеукраїнського етапу конкурсу «Мій вірний чотирилапий друг» Янку Єву, яка достойно представила свою фотороботу і посіла І місце.

У підсумку наради керівники закладів освіти мали змогу поспілкуватися та отримати відповіді на нагальні запитання.  


« повернутися

Вхід для адміністратора