A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Відбулася Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 29.08.2022 15:42
Кількість переглядів: 17

 

 

29 серпня 2022 року в режимі онлайн відбулася Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради.

На початку освітянського форуму з вітальним словом до учасників конференції звернулася заступник селищного голови Олена БОХАН, яка подякувала педагогам за самовіддану працю в нелегких умовах воєнного стану. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрій БІЛАН підсумував роботу та досягнення закладів освіти у 2021-2022 навчальному році та окреслив завдання на 2022-2023 навчальний рік. Представник УДСЯО у Сумській області Любов КОЛОМІЄЦЬ надала рекомендації щодо забезпечення якісної освіти в режимі дії воєнного стану. Актуальні питання упровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти висвітлила директор КУ ЦПРПП Людмила ОЧКУРОВА. Психолог КУ ЦПРПП Оксана ШАПОВАЛОВА інформувала учасників конференції про психологічний супровід учасників освітнього процесу під час воєнного стану. Віка МАНЄШКІНА, директор КУ ІРЦ Попівської сільської ради акцентувала увагу на реаліях та змінах в організації інклюзивного навчання. Питання сертифікації педагогічних працівників як способу оцінювання професійних компетентностей висвітлила учитель початкових класів Гружчанського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» Ірина ТКАЧ.

У підсумку конференції начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради зосередив увагу керівників закладів освіти на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи в новому навчальному році.



« повернутися

Вхід для адміністратора