A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ФАХІВЦІ ДСНС ПРОВЕЛИ НАРАДУ З ПРОТИПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ З ОСВІТЯНАМИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.04.2023 15:39
Кількість переглядів: 17

ФАХІВЦІ ДСНС ПРОВЕЛИ НАРАДУ З ПРОТИПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ З ОСВІТЯНАМИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

В ході онлайн-наради керівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради з фахівцями Конотопського районного управління ГУ ДСНС України в Сумській області, яка відбулась 25 квітня, було детально опрацьовано низку важливих питань стосовно попередження нещасних випадків та надзвичайних ситуацій у навчальних закладах.

Серед них:

✅профілактична робота по мінімізації ризиків виникнення пожеж у закладах освіти;

✅перелік вимог пожежної безпеки щодо утримання території, будівель, приміщень та споруд, евакуаційних шляхів та виходів;

✅загальні вимоги пожежної безпеки до інженерного обладнання експлуатації електричних мереж та електрообладнання в освітніх закладах;

✅вимоги до утримання технічних засобів протипожежного захисту.

❗Надзвичайники наголосили, що питання безпеки – завжди на часі. Тож спільно потрібно робити все, аби діти були захищеними. В умовах воєнного стану важливо зберегти життя та здоров’я дитини, її психологічний стан: це першочергове завдання органів місцевого самоврядування та ДСНС.

✔За результатами наради враховано пропозиції представників ДСНС та освітньої сфери, перспективи реалізації яких забезпечать безпеку учасників освітнього процесу, в першу чергу запобігання виникнення надзвичайних ситуацій у навчальних закладах та недопущення небезпечних подій серед дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора