A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Увага! Конкурс відеороликів "Наша школа - наше життя!"

Дата: 11.09.2020 15:21
Кількість переглядів: 41

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс відеороликів

серед педагогічних колективів закладів освіти

Дубов’язівської селищної ради

«Наша школа – наше життя!»

 

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1. Це Положення визначає порядок проведення конкурсу відеороликів «Наша школа – наше життя!» (далі – Конкурс).

2. Конкурс проводиться з метою  активізації творчих здібностей педагогічних колективів, популяризації   педагогічних   здобутків,   підвищення педагогічної майстерності.

ІІ. ОРГАНІЗАТОРИ КОНКУРСУ

1.Організаторами Конкурсу є Дубов’язівська селищна рада, відділ освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради, ЦДЮТ Дубов’язівської селищної ради.

ІІІ. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

1. На Конкурс подаються роботи (відеоролики), спрямовані на популяризацію інноваційних форм діяльності, які практикуються у Вашому закладі освіти, висвітлюють здобутки педагогічного колективу та окремих учителів, розкривають сторінки історії закладу освіти, демонструють різні форми організації навчання та дозвілля учнів тощо.

2. Відеоролики подаються у форматах: AVI, MPEG-4, MJPEG, MOV, MP-4 з роздільною здатністю не менше 720 х 480. Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 10 хвилини. На початку ролика слід указати його назву і дані про авторів: ім’я, прізвище, назву закладу освіти.

3. Відеоролик може бути створений будь-якими доступними засобами (за допомогою професійної або непрофесійної відеокамери, фотоапарату, смартфону, мобільного телефону).

4. Під час зйомки та відеомонтажу можуть бути використані будь-які спеціальні програми, методи, способи та інструменти створення, наповнення й оформлення відеоматеріалу.

IV. ПОРЯДОК І ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ

1. Відеороботи для участі у конкурсі приймаються до 28 вересня 2020 року.

2. Усі відеоролики будуть розміщені на сторінці Дубов’язівської селищної ради у мережі Фейсбук. Визначення переможця відбудеться за кількістю вподобайок до кожного відео. Конкурс проводиться до 2 жовтня 2020 року. Результати конкурсу будуть оголошені на офіційному сайті громади 5 жовтня 2020 року.

V. УЧАСНИКИ КОНКУРСУ

1. До участі в Конкурсі запрошуються педагогічні колективи закладів освіти Дубов’язівської селищної ради.

2 Один авторський колектив може представити на Конкурс лише один відеоролик.

3. Для участі в Конкурсі учасникам необхідно подати такі матеріали:

відеоролик, що має бути надісланий на адресу електронної пошти 41848402@mail.gov.ua із зазначенням теми листа «Конкурс відеороликів».

VІ. НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

  1. Педагогічний колектив-переможець конкурсу відеороликів «Наша школа – наше життя!» отримає одноденну туристичну поїздку.

« повернутися

Вхід для адміністратора