A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 30.06.2020 15:20
Кількість переглядів: 15

Нарада керівників закладів освіти

   30.06.2020 року у відділі освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради відбулася нарада керівників закладів освіти. На нараді були присутні всі директори закладів освіти та розглядались питання  щодо проведення ремонтних робіт та  підготовки до роботи в новому 2020-2021 навчальному році. Також велика увага була приділена питанням  щодо виконання  протиепідемічних заходів під час проходження ЗНО ,вручення документів про базову середню освіту , літніх канікул.

      Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Білан Ю.М.,  проаналізував ситуацію   з виконанням   ч.1 ст.30 Закону України «Про освіту» «Прозорість та відкритість закладу освіти» та звернув увагу на лист Управління державної служби якості освіти у Сумській області «Про організацію вимог щодо забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладу освіти» у якому зазначений перелік інформації та документів ,  який зобов’язані забезпечувати заклади освіти на своїх веб-сайтах.

    Серед інших організаційних питань обговорювалась ситуація, яка склалась з медичними оглядами педагогічних працівників та організація комплексного навчання на тему: «Закупівля продуктів харчування та облаштування харчоблоків відповідно до принципів НАССР», яке проходитиме в режимі онлайн 10 липня 2020 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора