A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Спортивно-масовий розважальний захід "Козацькі розваги" до Дня захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 15:18
Кількість переглядів: 32

13 жовтня 2021р. у Дубов'язівській селищній раді відбувся спортивно – масовий розважальний захід «Козацькі розваги", на якому вітали молодь із Днем захисників і захисниць України, що відзначається в Україні 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Ця традиція підкреслює велике історичне значення козацтва в боротьбі за утвердження української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення.

На святі були присутні почесні гості: Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик, заступник селищного голови Олена Бохан, які привітали молодь зі святом, побажавши їм перемоги у змаганнях, та підкреслили, що нащадки славних козаків, повинні знати свою історію. Юнаки повинні готуватися за прикладом козаків до служби в армії, вміти в разі потреби захищати свою землю, як це робили вони.

У "Козацьких розвагах" взяли участь чотири команди від старостинських округів: Дубов'язівського, Чернечослобідського, Гружчанського та Красненського. На них чекали складні випробування сили, спритності, швидкості, кмітливості, уважності та витривалості. А надавали їм наснагу для цього танцювальний колектив «Живчики» та «Витівниці» Комунального закладу «Дубов’язівського центру культури і дозвілля» під керівництвом Лідії Шолудяк та Тетяна Бут - солістка Комунального закладу «Дубов’язівського центру культури і дозвілля» виконавши пісню "Сам собі країна".

Команди приклали всі зусилля для здобуття перемоги: вони влучно кидали в ціль, скакали в мішках, рятували із полону, вчилися танцювати, перетягували линву, командно вирішували завдання та інші завдання.

У змаганнях перемогу здобула молодь Дубов'язівського старостинського округу, ІІ місце - у Гружчанського, а ІІІ - у Чернечослобідського старостинського округу. Переможців нагороджено грамотами та пам'ятними сувенірами.

По завершенню свята хлопці відвідали смачного козацького кулешу!

Усі учасники команд молодці! Наші команди показали, що вони - гідні нащадки славного козацького роду, справжні козаки.


« повернутися

Вхід для адміністратора