A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Діти розбудовують громаду

Дата: 18.11.2021 14:58
Кількість переглядів: 32

Діти розбудовують громаду

Майбутнє держави залежить від дітей. Залучення юного покоління до процесів, спрямованих на розбудову громад, - передумова формування соціальних компетенцій молоді, її творчого розвитку і самореалізації. Тому із метою стимулювання інтересу молоді до процесу розвитку громад у Сумській області започатковано конкурс соціально-освітніх проєктів «Діти розбудовують громаду».

Здобувачі закладів освіти Дубов’язівської селищної ради активно долучилися до участі у конкурсі. Протягом березня-жовтня учнівська молодь працювала над реалізацією проєктів, активно висвітлювали хід роботи на сайтах закладів освіти, у соціальних мережах, на шпальтах місцевої преси. Відповідно до Положення про конкурс соціально-освітніх проєктів "Діти розбудовують громаду", до участі у проєктах долучалися представники органів місцевого самоврядування, соціально-відповідального бізнесу. Згідно з підсумками журі І (селищного) етапу конкурсу І місце отримав проєкт "Садимо кисень" (В'язівський НВК "ЗОШ І - ІІІ ст. - ДНЗ"), ІІ місце - "Крок Вперед" (Гружчанський НВК "ЗОШ І - ІІІ ст. - ДНЗ"), ІІІ місце - "Історико-культурна спадщина с. Чернеча Слобода" (Чернечослобідський НВК "ЗОШ І - ІІІ ст. - ДНЗ").

Вітаємо переможців і призерів І (селищного) етапу обласного конкурсу соціально-освітніх проєктів "Діти розбудовують громаду"! Бажаємо втілення нових креативних ідей задля розвитку Дубов'язівської ТГ.

https://drive.google.com/.../14wgcIEB0EfWS3CDVP2F.../view...

https://drive.google.com/.../1ZJuiaaRaEZH6S9uqqvG.../view...



« повернутися

Вхід для адміністратора