A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Дата: 05.06.2023 14:47
Кількість переглядів: 18

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, свято яке стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє.

Сьогодні ми переживаємо важкі часи, триває визвольна боротьба українського народу від російських загарбників, і надзвичайно важливо в цей час подбати про дітей та намагатися зберегти кращі спогади про найцінніший період їхнього життя.

Розуміючи це, керівництво селищної ради спільно з відділом освіти, молоді та спорту селищної ради, директорами та педагогами навчальних закладів здійснили ґрунтовну та значну роботу з планування, підготовки та реалізації святкових заходів до Дня захисту дітей з урахуванням безпекової ситуації. Було наголошено на чіткій організації та координації дій на всіх етапах заходів, адже це є необхідним елементом у взаємодії під час свята та дозволить запобігати позаштатним ситуаціям.

Дуже гамірно було сьогодні у адміністративному центрі нашої громади. Дзвінко щебетали дітлахи між собою, адже вже занадто засумували за простим спілкуванням зі своїми друзями. Надзвичайно приємно бачити щирі дитячі посмішки, це надихає душевне умиротворення та віру у світле, мирне майбутнє нашої країни.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК. Він зазначив, що сьогоднішній день - це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами

Насичена та різноманітна програма свята викликала цілу масу яскравих, неймовірних емоцій у дітлахів. Вони мали змогу цікаво провести час на різних локаціях-«зупинках», серед яких спортивні, мистецькі, туристичні, інтелектуальні та танцювальні. Продемонструвати свої танцювальні здібності на запальних денс-флешмобах, створити власну картину, спробувати себе в командній роботі під час проходження естафет, відгадати низку хитрих загадок, пограти в бадмінтон, настільний теніс, відчути на собі переваги аквагриму, розкласти намет чи зв’язати міцний туристичний вузол – все це мали змогу робити діти сьогодні під керівництвом досвідчених вчителів Дубов’язівського ліцею.

Також свої таланти продемонстрували присутнім дитячі танцювальні колективи, сольні виконавці та декламатори із різних навчальних закладів Дубов’язівської селищної ради. Діти натхненно виконували патріотичні пісні, ритмічні танцювальні номери, а їх оченята сяяли щастям та непідробним почуттям задоволення і внутрішнього піднесення.

Крім цього, всі охочі могли скуштувати смачний куліш на свіжому повітрі. Смак незрівнянний та нестримно переносить кожного у свої власні спогади пікніків на природі, туристичних походів з ночівлею та просто відпочинку у колі рідних і близьких.

Також всі дітлахи поласували безкоштовним морозивом.

Щира вдячність усім організаторам, працівникам і вихованцям Центру дитячої та юнацької творчості Дубов'язівської селищної ради та його директору Анні ЛЕЛЮХ, учасникам заходів за майстерний підхід до цієї важливої справи, натхненність, чітку організованість та професійність.

Велика подяка спонсорам, зокрема, ТОВ «БІО-ЛАТ» та ТОВ «Хлібзавод Дубов’язівський» за надану матеріальну допомогу для успішної організації та проведення свята.

Варто зауважити, що сьогодні в ході заходів тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на усміхнених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла. Бо саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Бажаємо нашим діткам щасливого дитинства під мирним небом України!

Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість сьогодні бути разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора