A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ, НАДАННЯ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ, СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА ТА БЛАГОУСТРІЙ: РІШЕННЯ, ЯКІ ЗАТВЕРДИВ ВИКОНКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.03.2021 14:40
Кількість переглядів: 8

ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ, НАДАННЯ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ, СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА ТА БЛАГОУСТРІЙ: РІШЕННЯ, ЯКІ ЗАТВЕРДИВ ВИКОНКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

24 березня з дотриманням карантинних норм відбулось чергове засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради під головуванням Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА.

В ході роботи було розглянуто низку питань, що виносилися на затвердження. Так, одноголосно було підтримано план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2021 року.

Також було заслухано доповідь начальника відділу освіти, молоді та спорту Юрія БІЛАНА про стан харчування в закладах загальної середньої освіти Дубов’язівської селищної ради. Дане питання стосувалося впровадження у закладах освіти системи управління безпечністю харчових продуктів (ХАССП), характеристики меню шкільних їдалень, зберігання продуктів харчування, контролю за дотриманням норм їх реалізації та неухильному веденні документообігу. Директори Гружчанського НВК Галина ВЕРЕЩАКА та Курилівського НВК Світлана ЗАКОМОРНА в якості співдоповідачів детально проаналізували стан організації харчування у своїх навчальних закладах. В підсумку очільник освіти наголосив, що організація якісного харчування є пріоритетним завданням в роботі як підпорядкованого йому відділу, так і селищної ради в цілому.

Питання надання медичних послуг населенню на території Дубов’язівської ОТГ розкрив директор КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Дубов'язівської селищної ради Анатолій МАНЯК, який акцентував увагу на важливості підписання декларацій жителями населених пунктів з сімейним лікарем та підготовки пунктів вакцинації. Також керівник закликав усіх старост проводити активну просвітницьку роботу щодо доцільності та необхідності вакцинування серед населення.

Підтримали члени засідання виконкому і ряд рішень, зокрема, про встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми, позбавленими батьківського піклування, про заходи щодо санітарної очистки населених пунктів Дубов’язівської селищної ради та надання грошової допомоги громадянам.

Відповідно до програми соціального захисту окремих категорій населення селищної ради на 2021 рік були призначені матеріальні допомоги відповідно поданих заяв.

Повний перелік рішень та протоколи засідання будуть опубліковані додатково на офіційному сайті Дубов’язівської селищної ради у розділі «Виконавчий комітет».


« повернутися

Вхід для адміністратора