A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Серпнева педагогічна конференція-2020

Дата: 31.08.2020 14:20
Кількість переглядів: 9

Серпнева педагогічна конференція – 2020

28 серпня 2020 року з урахуванням вимог адаптивного карантину відбулася Серпнева педагогічна конференція (у режимі онлайн на платформі ZOOM) на тему «Освітній процес в умовах карантину: актуальні проблеми та перспективи».

Із початком нового навчального року учасників конференції привітали заступник селищного голови Олена БОХАН і начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Тетяна МАШАЙ. На початку заходу педагоги переглянули відеоролик, зміст якого спрямований на аналіз результатів 2019-2020 н.р. та висвітлення перспектив на 2020-2021 н.р. Спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юлія ПРІЛА виступила у ролі модератора і координувала роботу за тематичними блоками. Спеціаліст ознайомила учасників конференції зі змістовим наповненням блоку 1 «Дошкільна освіта», зокрема висвітлила питання роботи закладів дошкільної освіти в умовах карантину. Спікер блоку 2 «Початкова освіта» Олена ГРЕБЕНЬКОВА, учитель початкових класів Дубов’язівського НВК «СШ І – ІІІ ст. – ДНЗ», виступила із доповіддю «Практики та підходи до дистанційного навчання». Блок 3 «Загальна середня освіта» презентувала Тетяна ПОВИДИШ, заступник директора з навчальної роботи Дубов’язівського НВК «СШ І – ІІІ ст. – ДНЗ», яка поділилася досвідом організації дистанційного навчання у закладі освіти. Із метою поліпшення психологічної підготовки учителів до початку нового навчального року практичний психолог Курилівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» Наталія ЛАЩ запропонувала учасникам конференції переглянути відеоролик «Як вдало розпочати навчальний рік». Блок 4 «Виховна робота» висвітлила у доповіді «Виховна робота на карантині» заступник директора з виховної роботи Дубов’язівського НВК «СШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» Валентина АНЦИБОР. Спікер блоку 5 «Організація навчального процесу в 2020-2021 н.р.» Тетяна МАШАЙ надала рекомендації щодо організованого початку нового навчального року із дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та з урахуванням епідемічної ситуації в регіоні, наголосила на створенні безпечного освітнього середовища як для здобувачів освіти, так і для педагогічного колективу.

Учасники конференції мали можливість поставити запитання спікерам тематичних блоків та проаналізувати діяльність закладів освіти щодо упровадження дистанційного навчання та підготовку закладів освіти до початку 2020-2021 н.р. в умовах адаптивного карантину.

      

 

Матеріали конференції

Відеоролик "Серпнева педагогічна конференція-2020" https://drive.google.com/file/d/1PfEeegc1z21Iy9dYl74Z49IYvPhpA00q/view?usp=sharing

Презентація "Дошкільна освіта" 

Доповідь "Виховна робота на карантині" 

Доповідь "Як вдало розпочати навчальний рік"

Відеофільм "Як вдало розпочати навчальний рік"

 https://drive.google.com/file/d/16KlmX0ovL0eDrVjvuXV61Nvi5cxVRXrQ/view?usp=sharing


« повернутися

Вхід для адміністратора