A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

УЧАСТЬ У ОБЛАСНОМУ СПОРТИВНО-МАСОВОМУ ОНЛАЙН ЗАХОДІ "Я ДО СПОРТУ МАСТАК!"

Дата: 06.07.2020 13:36
Кількість переглядів: 10

Учні Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Дубов’язівської селищної ради Конотопського району Сумської області Рябовол Володимир (8 клас) та Могила Олексій (5 клас) долучилися до обласного спортивно-масового онлайн заходу «Я до спорту масТАК!», який проводиться з 24 червня до 10 липня 2020 року на всій території нашої області.

Захід організовано Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Громадською організацією «Відділення Національного олімпійського комітету України у Сумській області».

У результаті участі у он-лайн заході «Я до спорту масТАК!» учні Курилівського НВК Дубов’язівської селищної ради підвищують свою рухову активність, на власному прикладі популяризують та запрошують залучатися до занять фізичною культурою та спортом. Хлопці зміцнюють здоров’я та загартовують себе.

Рябовол Володимир

Могила Олексій


« повернутися

Вхід для адміністратора