A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Турнір з міні-футболу серед учнів 5-7 класів

Дата: 06.03.2020 13:18
Кількість переглядів: 15

На виконання єдиного календарного плану Дубовязівської селищної ради спортивних ігор серед школярів у 2018 – 2019 навчальному році на кубок селищного голови Дубов’язівської селищної ради та з метою популяризації і подальшого розвитку фізичної культури та спорту серед школярів, зміцнення їхнього здоров’я 18 січня 2019 року на базі Дубов’язівського НВК «СШ І – ІІІ ст. ДНЗ» був проведений турнір з міні-футболу серед учнів 5-7 класів. 4 команди – представники Дубов’язівського (команда хлопців і команда дівчат), Лебедівського та Курилівського НВК – охоче взяли участь у змаганнях, оскільки це чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї школи.

У напруженому фінальному матчі команди хлопців Курилівського та Дубов’язівського НВК показали відмінну майстерність, фізичну підготовленість та волю до перемоги.

 

У цій грі кращою стала команда Курилівського НВК, їхні  суперники відповідно стали другими. Третє місце посіла команда Лебедівського НВК і команда дівчат Дубов’язівського НВК.

Бохан Олена Григорівна – заступник селищного голови Дубов’язівської селищної ради – вручила кубок команді переможців, призери змагань отримали нагороди від організаторів заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора