A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

«Агенти здоров’я» - у закладах освіти Дубов’язівської селищної ради

Дата: 03.11.2020 13:18
Кількість переглядів: 7

«Агенти здоров’я» - у закладах освіти Дубов’язівської селищної ради

Останнім часом в Україні фіксується значне погіршення стану здоров’я населення, що відображається у зростанні рівня захворюваності, смертності та скороченні тривалості життя. Більшість із нас починає замислюватися про своє здоров’я, коли з’являється хвороба.

Із метою пропаганди здорового способу життя серед дітей і молоді, формування в них активної життєвої позиції, орієнтації на здоровий спосіб життя, активізації творчих здібностей, привернення уваги споживачів освітніх послуг до закладів позашкільної освіти як таких, що активно сприяють збереженню та зміцненню здоров’я підростаючого покоління, із 21.10.2020 до 02.11.2020 року проходив І (селищний) етап обласного конкурсу відеороликів «Агенти здоров’я». На Конкурс представлено відеороботи учениці Салтиківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Рагозіної Єви «Здоровим бути модно» (ІІ вікова категорія), учнів Дубов’язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Гребенькової Ілони, Жидик Даші, Линника Владислава «Ваше здоров’я – у ваших руках» (ІІ вікова категорія), учениць Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Лащ Поліни, Шолудько Лесі, Побережної Вікторії «Агенти здоров’я» (ІІІ вікова категорія). Відеоролики учасників спрямовані на формування культури здоров’я через упровадження форм активного дозвілля, відповідального ставлення до особистого здоров’я і здоров’я інших. Учні розкрили проблематику дослідження, представили оригінальні сценарії, усі сюжети були інформативні та емоційні, мали соціальну спрямованість. Рагозіна Є. представила відеоролик, у якому використала фото- та відеоматеріали, які пропагують заняття фізичною культурою як один зі способів зміцнення здоров’я. Гребенькова І., Жидик Д., Линнник В. презентували відеороботу, тематика якої надзвичайно актуальна в умовах сьогодення, - профілактика захворюваності на коронавірус COVID-19. Робота колективу «Драйв» (Лащ П., Побережна В., Шолудько Л.) спрямована на попередження агресивної поведінки в дитячому колективі, роздратованості, насильства, Інтернет-залежності.  

На підставі підсумкового рішення журі конкурсу призові місця присуджено: у ІІ-й віковій категорії (10-13 років):

І місце – Гребенькова Ілона, Жидик Даша, Линник Владислав (Дубов’язівський навчально-виховний комплекс «спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»), відеоролик «Ваше здоров’я – у ваших руках»;

ІІ місце – Рагозіна Єва  (Салтиківський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»), відеоролик «Здоровим бути модно».

 У ІІІ-й віковій категорії (13-18 років):

І місце – Лащ Поліна, Шолудько Леся, Побережна Вікторія (Курилівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»), відеоролик «Агенти здоров’я».

         Відеороботи переможців будуть представлені на обласному етапі конкурсу відеороликів «Агенти здоров’я».

Ми впевнені, що ці ролики стануть корисними для кожного з нас і сприятимуть популяризації здорового способу життя серед молоді.

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

Посилання на відеороботи 

"Здоровим бути модно!" 

https://drive.google.com/file/d/10JIW0REM0zTAmd7nG8h_fH9fSuKWz5q3/view?usp=sharing

«Ваше здоров’я – у ваших руках»

https://drive.google.com/file/d/1eNaK2SOM87jFNmC-TGRjB9LM9OmQpH2M/view?usp=sharing

"Агенти здоров'я"

https://drive.google.com/file/d/17wrTOh1kvA_PCWqpwn5eR-TWGHjgTAoW/view?usp=sharing


« повернутися

Вхід для адміністратора