A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Нарада директорів

Дата: 06.03.2020 13:01
Кількість переглядів: 12

6 лютого 2019 року під керівництвом начальника  відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Т. М. Машай відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти.

На порядок денний було винесено питання:

  1. Про фінансування закладів освіти Дубов’язівської селищної ради на 2019 рік (Начальник відділу освіти, молоді та спорту Машай Т. М.).
  2. Про організацію підготовки до ЗНО-2019 року. Зміни в проведенні ДПА в 2019 році (головний спеціаліст відділу освіти Білан Ю. М.).
  3. Про організацію оздоровлення в 2019 році (спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Коваленко І. В.).
  4. Про підсумки проведення олімпіад, конкурсів (начальник відділу освіти, молоді та спорту Машай Т. М.).
  5. Про підсумки проведення зимових канікул 2018-2019 н. р. (головний спеціаліст відділу освіти Білан Ю. М.).
  6. Про організацію Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура») у 2019 році (директор КЗ ЦДЮТ Лелюх А. В.).
  7. Про хід атестації педкадрів (начальник відділу освіти, молоді та спорту Машай Т. М.).
  8. Різне.

Особливу увагу під час наради  було акцентовано на забезпеченні якості освіти, створенні конкурентного середовища у закладах освіти Дубов’язівської ОТГ, організації змістовного дозвілля школярів під час весняних канікул, проведенні урочистого заходу, приуроченого до 30-річчя з дня виведення військ з Афганістану, на неухильному забезпеченні інформаційної відкритості закладів освіти та висвітленні подій зі шкільного життя на у ЗМІ та на сайтах навчальних закладів. Учасники наради обговорювали правила та умови проведення змагань і конкурсів шкільного та регіонального етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Завершилась нарада обговоренням інших робочих питань щодо функціонування закладів освіти Дубов’язівської ОТГ.


« повернутися

Вхід для адміністратора