A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Про результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»

Дата: 06.03.2020 11:45
Кількість переглядів: 37

21 лютого 2019 року у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Згідно «Порядку проведення конкурсу на посаду керівника закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Дубов’язівської селищної ради», затвердженого рішенням виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради від 27.07.2018 року № 92, конкурсний відбір проводився у два етапи.

Фото без опису

На першому етапі конкурсу конкурсною комісією було вивчено подані документи, мотиваційний лист та перспективний план розвитку навчального закладу.

На другому етапі проводився письмовий іспит за білетами з переможцем першого етапу на знання Конституції України, законодавства України у сфері загальної середньої освіти, інклюзивної освіти та інших нормативно-правових актів у сфері освіти.

Перевірка професійних компетентностей відбулася шляхом вирішення ситуативного завдання, також конкурсантом були надані відповіді на запитання членів комісії.

На підставі рішення конкурсної комісії переможцем визнано Закоморну Світлану Данилівну. 


« повернутися

Вхід для адміністратора