A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Про результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»

Дата: 06.03.2020 11:45
Кількість переглядів: 29

21 лютого 2019 року у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад». Згідно «Порядку проведення конкурсу на посаду керівника закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності Дубов’язівської селищної ради», затвердженого рішенням виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради від 27.07.2018 року № 92, конкурсний відбір проводився у два етапи.

На першому етапі конкурсу конкурсною комісією було вивчено подані документи, мотиваційний лист та перспективний план розвитку навчального закладу.

На другому етапі проводився письмовий іспит за білетами з переможцем першого етапу на знання Конституції України, законодавства України у сфері загальної середньої освіти, інклюзивної освіти та інших нормативно-правових актів у сфері освіти.

Перевірка професійних компетентностей відбулася шляхом вирішення ситуативного завдання, також конкурсантом були надані відповіді на запитання членів комісії.

На підставі рішення конкурсної комісії переможцем визнано Закоморну Світлану Данилівну. 


« повернутися

Вхід для адміністратора