A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Дубов’язівський НВК отримав новий автобус

Дата: 11.11.2021 11:42
Кількість переглядів: 16

Надання якісних освітніх послуг, безперешкодний доступ кожної дитини до отримання освіти – пріоритетні завдання Дубов’язівської територіальної громади. Безпека здобувачів освіти під час дороги до школи – запорука комфорту учнів та спокою батьків за життя і здоров’я дітей.

Цьогоріч приємним подарунком для учнів Дубов’язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» став новенький автобус, придбаний за кошти державної субвенції на умовах співфінансування. Значну фінансову допомогу для закупівлі автобуса надав ТОВ «АФ «Козацька» (керівник В. Г. Гала).  

  10 листопада 2021 року відбувся урочистий захід із нагоди отримання автобуса за участі народного депутата України М. Гузенка, помічника В. Демидка, Дубов’язівського селищного голови Л. Білика, заступника селищного голови О. Бохан, начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Конотопської райдержадміністрації М. Вербняка, начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Ю. Білана.

 Із вітальним словом до учнів, батьків та учителів звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Білан Юрій Миколайович, який наголосив, що безпечний і комфортний підвіз до навчального закладу – важлива передумова особистісного розвитку учнів.

 Дубов’язівський селищний голова Білик Леонід Іванович у своєму виступі підкреслив, що отримання новенького автобуса  - довгоочікувана подія учнів та освітян, адже він не лише відвозитиме учнів до місця навчання, а й використовуватиметься для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади.

Громада і надалі буде працювати над оновленням автопарку для забезпечення підвозу учнів до закладів освіти.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора