A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Селищний фізкультурно-патріотичний фестиваль «Спортивна школа – 2019»

Дата: 06.03.2020 11:13
Кількість переглядів: 12

На виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації № 27-ОД від 21.01.2019 «Про відзначення 80-ї річниці утворення Сумської області», рішення виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Конотопського району Сумської області № 19 від 22.02.2019 року «Про відзначення на території Дубов’язівської селищної ради 80-ї річниці утворення Сумської області», з метою належного проведення заходів мистецького, культурного, фізкультурно-спортивного спрямування з нагоди відзначення на території Дубов’язівської селищної ради 80-ї річниці утворення Сумської області 29 жовтня 2019 року на базі Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбувся селищний фізкультурно-патріотичний фестиваль «Спортивна школа – 2019».

 

У заході взяли участь 4 команди закладів освіти Дубов'язівської селищної ради:

  • Дубов’язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»,
  • Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»,
  • Салтиківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»,
  • Лебедівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

 

До складу команд навчальних закладів увійшли учні 5 – 9 класів, які за станом здоров´я віднесені до основної медичної групи. Із вітальним словом до учасників змагань звернулася заступник селищного голови Бохан Олена Григорівна, яка зазначила, що спортивно-партіотичний фестиваль – це не лише чудова нагода продемонструвати силу, спритність, витривалість, а й дієвий засіб виховання патріотичних почуттів, мужності, готовності стати на захист інтересів рідної землі.

 

Програма Фестивалю складалася з таких видів:

  • презентація команди навчального закладу;
  • «Човниковий» біг 4 х 9 м ( хлопці, дівчата);
  • стрибок у довжину з місця ( хлопці, дівчата);
  • стрибок через скакалку протягом 30 сек. ( дівчата);
  • перетягування каната (хлопці);
  • естафета;
  • конкурс знавців історії українського козацтва.

Учасники змагань відчайдушно змагалися за перемогу. Команди переконливо довели, що уміють долати труднощі, проявили чітку організованість та почуття взаємопідтримки. У підсумку безкомпромісної боротьби переконливу перемогу здобула команда «Козаки» Дубов‘язівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», ІІ місце посіла команда Курилівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», на ІІІ місця – команда Лебедівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», IV-ому - Салтиківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад». Бажаємо учасникам змагань міцності духу, впевненості у власних можливостях та постійного прагнення до самовдосконалення.


« повернутися

Вхід для адміністратора