A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Нарада керівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради

Дата: 06.03.2020 10:58
Кількість переглядів: 10

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради 01.11.2019 року на базі Сім’янівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбулася нарада керівників закладів освіти Дубов’язівської селищної ради.

Машай Т. М. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради – ознайомила присутніх керівників із порядком денним та висвітлила перше питання «Про підсумки ЗНО-2019 та підготовку до складання зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року». Також Тетяна Михайлівна довела до відома керівників закладів освіти інформацію про профілізацію старшої школи.

Методист відділу освіти, молоді та спорту Пріла Ю. П. узагальнила результати тренувального ЗНО з української мови, математики та історії і наголосила на посиленні підготовки до ЗНО-2020, оформленні відповідних куточків у навчальних закладах та проведенні систематичних тематичних бесід зі старшокласниками стосовно складання ЗНО з основних та додаткових предметів. Юлія Петрівна також ознайомила з інформацією щодо проведення І етапу конкурсу «Учитель
року» та доповіла про підготовку та проведення І етапу Всеукраїнських
учнівських олімпіад.

Директор комунального закладу позашкільної освіти Дубов’язівської селищної ради Конотопського району Сумської області «Центр дитячої та юнацької творчості» Лелюх А. В. проаналізувала стан виховної роботи в закладах освіти Дубов’язівської селищної ради.

Білан Ю. М., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради, доповів про стан організації харчування та введення системи НАССР у закладах освіти.

Під час наради керівники закладів освіти отримали в телефонному режимі рекомендації щодо заповнення паспортів харчоблоків від Баско Н. В. - лікаря з загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Конотопського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

За підсумками наради керівники закладів освіти отримали методичні рекомендації стосовно покращення якості надання освітніх послуг здобувачам освіти, зокрема посилення підготовки до ЗНО-2020.


« повернутися

Вхід для адміністратора