A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Всеукраїнський відкритий фестиваль закладів позашкільної освіти України "Територія творчості"

Дата: 24.09.2020 10:09
Кількість переглядів: 12

Із метою підтримки та заохочення дітей і молоді до творчої діяльності, пропагування та примноження надбань національної культури українського народу, формування у дітей та молоді національної гідності та патріотизму у закладах освіти Дубов'язівської селищної ради з 01.10.2020 до 09.11.2020 проводиться І (селищний) етап Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної освіти України «Територія творчості» у дистанційному та онлайн форматі у номінаціях: народне хореографічне мистецтво; сучасне хореографічне мистецтво; фольклорно-етнографічне вокальне мистецтво; сучасне вокальне мистецтво; фольклорно-етнографічне музичне мистецтво; сучасне музичне мистецтво; духові оркестри; театральне мистецтво (вистава); літературно-музична композиція. У двох вікових групах: молодша – від 5 до 11 років; старша – від 14 до 18 років. Детальний коментар щодо умов проведення фестивалю та рекомендації щодо технічного супроводу відеоматеріалів можна переглянути на YouTube каналі: https://youtu.be/giGIWjH9BmA.

Відео виступів учасників у форматі mp4 та заяявки на участь у фестивалі просимо надсилати до 09.11.2020 року на електронну адресу відділу освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради 41848402@mail.gov.ua.

Заявка

на участь у обласному етапі Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної освіти України «Територія творчості»»

Повна назва закладу освіти ___________________________________________

Назва колективу, творчого об’єднання

(звання за наявності)

ПІП керівника

контактний телефон керівника

ПІП вихованця (за умови індивідуального виконання)

Тривалість відео

народне хореографічне мистецтво, молодша – від 5 до 11 років

народне хореографічне мистецтво, старша – від 14 до 18 років

театральне мистецтво (вистава), молодша – від 5 до 11 років

Директор закладу _______________

(підпис, М.П.) (П.І.Б)

Виконавець (телефон)


« повернутися

Вхід для адміністратора