A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Акція "Зробимо Україну чистою!"

Дата: 16.09.2020 09:57
Кількість переглядів: 18

          З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, дбайливого ставлення до довкілля громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!», яка запланована на 19 вересня 2020 року.

     Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання – «World Cleanup Day». Акція проводиться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства регіонального розвитку, Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, а також Програмою Волонтерів ООН в Україні.

         Цього року Акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

          Просимо всіх не байдужих долучитися до проведення зазначеної акції на території нашої громади та максимально поширити інформацію про її проведення серед зацікавленої аудиторії!

           Зробимо Україну чистою разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора