A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Нарада із керівниками закладів освіти 16.11.2020

Дата: 17.11.2020 09:36
Кількість переглядів: 11

Нарада 16.11.2020

16 листопада 2020 року відбулася нарада із керівниками закладів освіти Дубов’язівської селищної ради у режимі онлайн (на платформі ZOOM). Начальник відділу освіти, молоді та спорту Машай Т. М. актуалізувала увагу учасників наради на питанні розроблення механізму переведення учнів на дистанційну форму навчання відповідно до Положення про дистанційне навчання, наголосила на необхідності комунікації з батьками та проведенні опитування щодо оптимального віку вступу дітей до школи.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Ю. Білан розглянув питання обов’язкового щоденного контролю за станом захворюваності у закладах освіти та проходження обов’язкової курсової перепідготовки учителів.

Пріла Ю. П., спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, обговорила із керівниками закладів освіти питання проведення предметних учнівських олімпіад. На підставі погіршення епідемічної ситуації прийнято рішення про відмову від участі в ІІ етапі олімпіад.  

Директор ЦДЮТ Лелюх А. В. довела до відома учасників наради  результати участі здобувачів закладів освіти в обласних та всеукраїнських конкурсах і наголосила на активізації роботи у межах обласних акції «ДЯКУЮ ТОБІ, ЛІКАРЮ!» та «Позашкілля_Сумщини_Юннатівському_руху_95_років».

У межах проведення наради керівники закладів освіти мали змогу обговорити особливості роботи навчальних закладів в умовах карантину вихідного дня, питання благоустрою територій та підготовки до зимового сезону.


« повернутися

Вхід для адміністратора