A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Об'їзд закладів освіти Дубов'язівської селищної ради щодо готовності до нового 2020-2021 навчального року

Дата: 21.08.2020 09:25
Кількість переглядів: 34

18 серпня 2020 року робоча група у складі заступника селищного голови Олени Бохан, начальника відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Тетяни Машай, лікаря з загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Сумській області Ніни Баско, провідного інспектора Конотопського міськрайонного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Андрія Логвина здійснила об’їзд закладів освіти Дубов’язівської селищної ради щодо готовності до нового 2020-2021 навчального року. 

Учасники об’їзду провели моніторинг готовності закладів освіти до початку навчального року відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та констатували належний рівень підготовки закладів освіти до початку 2020-2021 навчального року.  

На облаштування та ремонт перших класів згідно з вимогами нового Державного стандарту початкової освіти виділено 534 342,00 грн, із яких 307 256,00 грн – із місцевого бюджету.

Цьогоріч для 48 першокласників Дубов’язівської селищної ради відчинять двері 2 заклади освіти: Дубов’язівський НВК «СШ І – ІІІ ст. – ДНЗ», Курилівський НВК «ЗОШ І – ІІІ т. – ДНЗ», у яких створено всі умови для здобуття початкової освіти згідно з вимогами Нової української школи.

Наразі продовжується забезпечення закладів освіти з урахуванням Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного санітарного лікаря України від 30.07.2020 № 42.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора