A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради

Ноутбук кожному вчителю!

Дата: 23.12.2021 08:17
Кількість переглядів: 12

Ноутбук кожному вчителю!

У межах реалізації проєкту «Ноутбук кожному вчителю», що сприяє підвищенню якості дистанційного навчання та інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання, Дубов’язівський ліцей отримав 15 ноутбуків.

22 грудня 2021 року Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК  і начальник відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрій БІЛАН передали новеньку техніку опорному закладу освіти.

Як зазначив Леонід БІЛИК, сучасна система освіти передбачає володіння навичками цифрової грамотності, забезпечення неперервності освітнього процесу. Тому основне завдання держави – піклування про забезпечення якості освіти.

Юрій БІЛАН наголосив, що з метою сприяння підвищенню якості дистанційного навчання та інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання, держава почала закуповувати ноутбуки для вчителів. Електронні журнали та щоденники, онлайн-конференції, презентації на уроках – майбутнє освіти, тому сьогодні вчителі Дубов’язівського ліцею отримали ще більше можливостей для навчання дітей.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора